Evanescence-Отложена премиера (BRAVO)
3 posters
Страница 1 от 1
Evanescence-Отложена премиера (BRAVO)
Evanescence - Отложена премиера
Въпреки първоначалното планираната септемврийска дата става все по-малко вероятно новият албум на Evanescence да излезе преди следващата година. Към такива мисли навежда и скорошното интервю на барабаниста Уил Хънт, вкоето той заяви: "...Ейми работи много усилено. Тя е много критична към себе си. Най-важното за нея е албумът да покрие очакванията й... Като фен и член на бандата ми се ще процесът да беше по-бърз, но напълно уважавам похода й... Разбирам я, защото това е много важен и сериозен албум за Evanescence, за това той трябва да е перфектен. Ще е готов, когато е готов."
Според своя барабанист Ейми Лий (28) "прави нещо много специално, което не е правено до сега", а материалът й е "убиец".

Цял размер на снимката:http://prikachi.com/images/919/2601919V.jpg
Въпреки първоначалното планираната септемврийска дата става все по-малко вероятно новият албум на Evanescence да излезе преди следващата година. Към такива мисли навежда и скорошното интервю на барабаниста Уил Хънт, вкоето той заяви: "...Ейми работи много усилено. Тя е много критична към себе си. Най-важното за нея е албумът да покрие очакванията й... Като фен и член на бандата ми се ще процесът да беше по-бърз, но напълно уважавам похода й... Разбирам я, защото това е много важен и сериозен албум за Evanescence, за това той трябва да е перфектен. Ще е готов, когато е готов."
Според своя барабанист Ейми Лий (28) "прави нещо много специално, което не е правено до сега", а материалът й е "убиец".

Цял размер на снимката:http://prikachi.com/images/919/2601919V.jpg
хмм
Аз силно се надявам и съм сигурен че Ейми ще ни изненада. Приятно при това

alexazzza- Missing
- Брой мнения : 40
Местожителство : Braziliq
Re: Evanescence-Отложена премиера (BRAVO)
Аз също. Както Уил каза, че това е важен албум за ЕВ и трябва да изненада феновете от добрата страна и за това ще отнеме повече време. Колкото и да чакаме съм сигурна, че няма да бъдем разочаровани в никакъв случай!
А то така, но аз не помня кога съм бил изненадан неприятно от групата така че и сега съм обеден, че ще се справят чудесно.

alexazzza- Missing
- Брой мнения : 40
Местожителство : Braziliq
Съгласна съм с вас

Siu_ev- Missing
- Брой мнения : 6
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|